Çarşamba, Mayıs 23, 2018 By: Oku Arz

O asla ölülerden olmadı




Ey anne ben nasıl derim ki sana üzülme!
Ey cenneti kucaklarcasına yavrusuna sarılan,bilir misin o Yusuf elbisesini giydi gitti.O asla ölülerden olmadı, o Rabbi için ipeğini harcadı, dünya kozasından cennet elbisesi giyerek gitti.
Rabbimiz şehitlerin şanına şahitlerden etsin bizi,şehitlerin şahitliklerine ihanet edenlerden olmaktan korusun bizi...
Onlar Rabbe,Onun rızasına kavuştular.O yurt var ya o yurt tüm ayrılıkların biteceği yer.Herkes sevdiği ile beraber olacak.Aldanmamak için Yusuf'muzu arayalım, Yusuf'luğumuzu...ihlası,sevgiyi,bağı...
Rabbimiz sabr-ı Cemil versin dünyadan güzel ayrılan,Yusuf diye bulacağı yavrusu için.
Biz Yusuf için yanarızda ilahide dendiği gibi Kenanlara da ağlarız.'Yusuf bulunurda Kenan bulunmaz"
Ah Nuh (a.s ) nasıl sustun!
Ah Yusuf'u bilmeyen Kenan bin gemiye,tatlıdır bu dünya boğar seni!Damağına değen lezzette,damakta Rabbinden;Sen
senden,yerden mi sandın! Dön Rabbine, Rabbini bul. Yoksa kendini rab edinenlere köle olur, esir olursun, elini,ayağını,dilini ele geçirirler kukla olursun.Dön Rabbine ki köklenesin dallanıp budaklanıp kanatlanasın.Kanma sana atılan bir gün parlak,bir gün senden gibi,bir gün ekmek,bir gün kurt atanların tuzaklarına, dön evineeee,dön Rabbinin evineee,orada tuzakların hası var,Yusuf diye bulursun kendini.
Dön Kenan dön ankebut evi seni helaka taşıyor görmüyor musun? Dön!Dön sadece Rabbin için, Rabbinden kopmak helak dön!Ana baban dahi Rabbinden koparansa bırak onların sistemini İbrahim gibi dön,dön ki Yusuf'u bulasın.
İkra Ela
@ikraela
#şehitlerölmez #şehitlerdiriydidirikalacak
#İslamnurdurüflenmekilesönmez

0 yorum:

Yorum Gönder