Cumartesi, Şubat 11, 2017 By: Oku Arz

Kelimeler kanatlansın




Bedenler bir oluyor fakat kalpler değil!
Karga kumru ile beraber,birbirinden habersiz sözler heceler,kumru bulsa kalbinde ki eri hu hu arı bulur cümleyi!
Karga hiç bilmez kendini,yemek,içmek,gezmek demi...
Heceler gördüğümüz alemde kemale insan-i kamil ile erdirildi,kelime oldu,kelimeler kelimeler ile buluştu cümle aleme ilaç oldu!
Mütekelim'sin Allah'ım en güzel kelimeler Senin!
Biz senin ikramın ile kelimeleri söyleriz,ne dudak bizim, ne nefes bizim, ne dil bizim, ne damak bizim, ne gırtlak bizim,hepsi Senin lütfu ikramın,Sendendir harfler,heceler,kelimeler...

Ya Mütekelim esma-i hüsna'nı hakikati ile okumak nasip et!Kuşların dilini çözecek basiret ver bize!Ver ki Rabbim kanadım yok diyen kanatlarını fark etsinler,Kanatlar Sendendir!
O kanatlar ile en güzeli işlesinler,zikrin ile ey!
Yeter ki baharın gelsin!
Yeter ki bulsun kalbin zikri!
Pıtır pıtır açıyor dostlar,açıyor çiçekler!
Fatır'sın Rabbim!O kuru dallarda tomurcuklanmış ne zikirler var!Zikirler coştukça yerlerinde duramayacaklar!Beyaz en önce beyaz açacak,pembe,al...dayanamayacak yerdekiler mavi,sarı,turuncu...coşacaklar...yeter ki bir tane açsın!Yeter ki zikir coşsun!
Yeter ki kör olmasın kalp,görüp de görmemezlikten gelmesin!Yeter ki baksın,baktığını görsün,gördüğüne Allah ismi ile baksın,baksın ki hissetsin,hissetsin ki zikri duysun,duysun ki coşsun!
Yeter ki sağır kesilmesin,arkasını dönüp gitmesin!Duyduğuna duymamazlıktan gelmesin!Bismillah ile duysun,Allah ismi ile duysun ki zikir kalbine değsin!

Allah ismi ile!
Coştu dostlar coştu bu pınar coştu,bu ağaç çiçeklendi,bak kelebekler çoktan pervane oldu,bal arıları hasret özden bekler özleri,bir yudum zikir için!Hû Allah Hû!
Af! Estağfirullah el-Azim!
Hadi! Hadî olan Mütekelim kelimeleri verdi bul hecelerini,kelimelerini,zikrini Kafî Allah o açar sadrı yükseltir zikri Hû!
ikra ela









0 yorum:

Yorum Gönder