Cuma, Nisan 12, 2019 By: Oku Arz

99esma99tefekkür


O hediyeyi hazırlarken çok mutludursun. Gönülden kopmuş bir meyve gibi vakti geçmeden kavuşturmak için heyecanla tamamlamak için gayrettedirsin. Hediyeyi verdiğin vakit olacak mutluluğu da hayal edersin. Sen onu hazırlarken, daha hediyenin sahibinden önce memnun ve razı Olan var. O ki seni senden önce bilen, senin kimi sevdiğini bilen, samimi çabanı, halini herkesten önce bilen, hediye yerine kavuşmadan evvel senden razı olur. Hatta hediye bir aksilik ile yerine kavuşamamış olsa da O razı olur.

 Bir şey yaparsın ve "Dua et yeter" dersin. Ona dahi gerek yoktur. "Mutlu olmana çok sevindim." demek aslında yeterlidir. Senin niyetini, çabanı bilen Allah zaten emeğini, heyecanını dua kabul etmiş yol açmış, o güzellik ile muhabbet bağını güçlendirmene izin vermiştir.
O halde şükretmeli tüm muhabbet bağlarımız için. Bizi hiç yoktan var eden, muhabbet duygusunu sevgi ile yaratan Bakî Allah'ın doksan dokuz ismi ile yeniden okumaya inşaallah niyet ettim.
Allah eşi ve benzeri olmayan yaratan tek bir en güzel isimlerin sahibi, bizi ebedî muhabbetine, rızana al. Âmin ya Rahman ve Rahim Allah.
 @ikraela
#esmaulhusna

0 yorum:

Yorum Gönder