Pazar, Aralık 23, 2018 By: Oku Arz




"Kötülükten sakınanlar (müttakiler) elbette emin bir makamdadırlar;"(Duhân suresi 51) Zalimler ne bu dünyada ne de ahrette felah bulamayacak bu bir gerçek,burada yaşıyor gibi görünsünler de onlar kör,sağır basiretsizlerdir.Körlükleri kalplerinde sağırlıkları da kalplerindedir. Çünkü onlar nefislerini temiz tutmazlar,güdüleri ile yaşayan ehlileşmemişlerdir.Heva ve hevesleri olmayınca hırlar,saldırırlar...Heva ve heves peşinde pençelerini uzatırlar tuzak kurarlar sinsice... Zalimlerin sinsi planlarına karşı uyanık olmak gerek,en çokta kurulan gizli tuzaklara...vahşi hayvanların tuzaklarına baksak yeter nasıl boğarak,zehirleyerek,parçalayarak besleniyorlar. ⚘ ⚘ "Şüphesiz Allah, inanıp salih ameller işleyenleri, içinden ırmaklar akan cennetlere koyacaktır. İnkâr edenler ise (dünya zevklerinden) yararlanırlar ve hayvanların yediği gibi yerler. Onların kalacakları yer ateştir." (Muhammed suresi 12) Vahşi bir şekilde haram helal demeden,plan kurup tuzağa düşürüp,saldırarak vs. hepsi hayvanca beslenmektir. Masum hayvanlar hem ekolojik denge için hem de ibret için öyle yaratılmıştır.Yoksa bakteriler ile dahi dengeyi muhafaza eden Rahman Rahîm Allah'ın sebeblere ihtiyacı yoktur bizim sebebler ile gerçeği görmeye ihtiyacımız vardır. Zalimler asla felah bulamayacak. ⚘ ⚘ Bir tazecik anne ve bir bebeği şehit oldu sinsi iğrenç bir tuzak ile.Şehitlerimiz Rahman Rahîm Rabbimize kavuştu.Rabbimizin şerefli kulları arasında ebedî mutlular arasına dahil olsunlar inşaallah. Estağfirullah el Azîm Elhamdullihi rabbil alemin.


Zalimler farkında değiller kendi ateşleri içinde oyalanmaktalar,onu taşıyacaklar ahrete ,ebedi saddet değil,ebedî ateş hazırlıyorlar kendilerine...ateşleri öyle harlı ki daha yok mu daha yok mu haykırıyor... ⚘ ⚘
 Muttakiler mi ? Onlar çok çok güzeller,korundukları kötülükleri ebediyete götürmeyecekler, yok ki götürsünler onlar hata ettiklerinde de hemen tevbe edenler onlar ne güzeller selam onların vallahi onların... Minik #şehidimiz ve #şehit annesi ebedî cennetlerde mutlular arasında olur inşaallah.
@ikraela
 #şehit #Hakkari #Hakkariyüksekova

0 yorum:

Yorum Gönder